Even voorstellen

Yvonne Andrée Wiltens (1965) : professioneel & ervaren, verbindend & pragmatisch, creatief & communicatief. Luistert goed, ook naar wat niet wordt gezegd.
Klantgericht, empatisch, motiverend en stimulerend. Hecht belang aan herkennen en erkennen, en vertalen naar doen (wat kun je met inzicht).Legt accent op het vergroten van het zelfsturend vermogen. 

Mensen stimuleren om gebruik te maken van eigen potentieel, en vertrouwen in eigen kunnen te geven, loopt als een rode draad door haar loopbaan. Na de HBO opleiding pedagogisch academie start ze  als schadecorrespondent bij een landelijke verzekeraar. Daar blijkt al snel dat het coachen, begeleiden en aansturen van medewerkers haar meer boeit dan het behandelen van claims. Een kleine 10 jaar vervult ze diverse leidinggevende functies en maakt ze deel uit van een managementteam. Klantgericht denken en handelen staat daarin voor haar centraal, evenals de ontwikkeling van 'haar' mensen. Na een korte periode als beleidsadviseur stapt ze in 2000 over naar naar de functie van intern loopbaanadviseur. Een functie waarin ze met nog meer focus en groot enthousiasme bezig is met loopbaanvraagstukken van medewerkers.

In 2003 start ze haar eigen bedrijf in loopbaanadvies, training en coaching (ZZP). Een quote van James Taylor 'it's ok to feel afraid, but don't let it stand in your way' steunt haar bij het zetten van die uitdagende stap. Nu zijn we tien jaar verder en heeft ze honderden mensen begeleid, bij zeer uiteenlopende, boeiende vraagstukken.
In haar werk gebruikt ze o.a. de kernkwadranten van Ofman, carriere-ankers (waarden in werk), het OPQ persoonlijkheidsonderzoek, vacature onderzoek. Niet het gebruik van instrumenten staat centraal, maar het gesprek over de uitkomsten, interpretatie, de duiding. 

Yvonne heeft in het kader van haar loopbaan en persoonlijke ontwikkeling trainingen en opleidingen gevolgd bij o.a. Schouten & Nelissen, van Veen & Partners, School voor Coaching. Momenteel volgt zij de kennislijn van de leergang Loopbaankunde bij de Open Universiteit.
Ze is SHL gecertificeerd voor het afnemen van o.a. OPQ (persoonlijkheidsonderzoek. Daarnaast is ze NOLOC gecertificeerd als erkend loopbaanprofessional.